Sponsoraftaler

BLIV SPONSOR MED ET FAST ÅRLIGT BELØB

Stort set alle statistikker viser, at unge i dag oplever et større pres end tidligere. I en verden hvor alt deles, og hvor du kan blive, hvad du vil, er der tårnhøje forventninger fra både forældre, følgere, skoler og ikke mindst fra de unge selv. 

Hvad hvis i stedet for at reparere de unge kunne ruste dem i at mestre livet, når det bliver svært? Hvad hvis vi i stedet for at glatte vejen fri for bump, lod de unge opleve sejrsfølelsen ved at komme over bumpet selv? Hvad hvis vi kunne hjælpe dem til at hjælpe hinanden, så de ikke føler sig så alene?

Det har vi arbejdet med i MOT siden 1997.
Og trivselsmålingerne viser, at det virker.

Vi søger sponsorer, der vil støtte os med minimum 150.000 kr. årligt i 3 år. For dette beløb kan vi opstarte MOT forløb på 5 nye skoler og køre et fuldt forløb med eleverne gennem hele udskolingen eller ungdomsuddannelsen. Vi indgår typisk 3-årige aftaler for at skabe den nødvendige stabilitet for de unge, så de kan gennemføre hele MOT-forløbet.

Som sponsor får du til gengæld adgang til en lang række af fordele, som kan skabe en stærk virksomhedskultur blandt dit team og skabe brand værdi blandt unge, forældre, skoler, sportsforeninger og lokalsamfund. Vi har lavet en menu, hvorfra vi kan skræddersy de initiativer, som passer bedst til jeres virksomhed.

Vi skaber værdi for vores sponsorer

Vores forskellige initiativer skaber både intern og ekstern værdi. Skab stolthed internt og styrk dine medarbejderes robusthed med teambuilding og coaching. Eller sæt dit brand på radaren gennem events eller content til sociale medier.

derudover får alle sponsorer

Synlighed

Vi sætter selvfølgelig jeres logo på vores hjemmeside og på de materialer, vi bruger på vores uddannelse af MOT-coaches og andre oplæg og events. I er selvfølgelig også velkomne til at bruge vores logo til branding af jeres CSR-tiltag på jeres website, merchandise osv.

Opdateringer

Vi sørger for at I altid er opdateret på effekten af vores arbejde og resultaterne af jeres bidrag. I får som minimum tilsendt 4 nyhedsbreve inklusiv et julebrev årligt. Vi kalder dem ”kvartalsMOD-fortællinger” og indeholder altid historier fra virkeligheden samt de nyeste MOT tal.

Merchandise

Hvis I er interesserede sender vi jer gerne plakater af unge/ambassadører samt armbånd med vigtige budskaber, der kan minde om værdierne i dagligdagen og skabe stolthed på arbejdspladsen.

MOT og bæredygtighed


Gennem vores arbejde med at styrke unges robusthed, fællesskaber og livskvalitet er vi med til at opfylde flere af FNs verdensmål. Et partnerskab med MOT kan styrke jeres CRS profil og skabe purpose for jeres brand blandt både unge, forældre og relevante lokalmiljøer.

Vil din virksomhed også give unge mod?

kontakt os
kontakt os
Billede af Sofie Kruuse

Sofie Kruuse

Projektleder Pilot på Erhvervsuddannelser og partnerskabs- og relationsansvarlig

Ønsker din virksomhed at støtte alle unges trivsel ude i skolerne, på ungdomsuddannelser og i sportsklubber, så vi får modige og empatiske unge mennesker ud i voksenlivet? Så kontakt Sofie, som sidder klar til at undersøge mulighederne sammen med jer.

Skulle du have lyst til at få MOT ud på en skole, en ungdomsuddannelse eller en sportsklub kan du ligeledes kontakte Sofie, der vil sætte dig i kontakt med Nikolaj, som er leder for skoler.

kontakt os
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.