Partnerskab

STYRK DIT BRAND MED ET PARTNERSKAB

Ved siden af vores faste sponsoraftaler, indgår vi strategiske partnerskaber.

I vores strategiske partnerskaber laver vi unikke aftaler, som kan skabe brandværdi for din virksomhed og forbinde jer med målgruppen af unge, forældre, skoler og lokalmiljø i kampen om at forbedre de unges mentale sundhed.

Sammen lægger vi en strategi for hvordan vi kan aktivere jeres brand gennem vores arbejde i et fælles værdimatch.

Strategiske aftaler

Vores faste årlige kampagner og events giver din virksomhed god mulighed for at skabe stærke fortællinger om jeres brand i lokalsamfundet og sætte jer på agendaen i debatten om unges robusthed.

Eksempler på partnerskaber

Vi har gode erfaringer med at styrke vores samarbejdspartneres brand både over for målgruppen og medarbejderne, mens vi samtidig opfylder vores målsætning om at få MOT udbredt til flere unge.

Børn i skole
OBOS gør en forskel for lokale skoler

OBOS bygger boliger og ønskede derfor at gøre en forskel for lokalmiljøet.

Læs mere
To unge REMA 1000 medarbejdere
Robuste unge i REMA

Vi implementerede MOT på elevuddannelsen i REMA for at øge motivationen og styrke de unges fællesskaber.

Læs mere
UNO-X træner modige unge cykeltalenter

I samarbejde med MOT sætter Uno-X energi til dansk cykelsport.

Læs mere
Vi støtter MOT, fordi vi har et stærkt værdifællesskab og har en tro på, at vi kan bruge MOT internt i den måde vi bygger kultur på i REMA 1000. Mange unge er forvirrede og usikre og ved ikke altid hvilken retning de skal gå i på de forskellige arenaer de begår sig i. Vi ser et lys og en mulighed gennem MOT for at bygge selvværd og selvtillid, og det vil vi rigtig gerne støtte

Michael Schou, HR direktør Rema 1000

En win win Aftale

Vores mål

Vores mål er at bidrage til at afhjælpe med den stadig voksende mistrivsel blandt unge. Det gør vi ved at forbedre de unges mentale sundhed ved at træne dem i at vise mod. Vi uddanner de unges forbilleder på skolen, i lokalmiljøet eller i sportsklubberne i et gennemprøvet program, der styrker unges robusthed og forebygger mobning og mistrivsel.

Jeres mål

De virksomheder, der støtter os, har mulighed for at skabe en stærk kultur med intern stolthed og modige medarbejdere. Samtidig giver vores årlige kampagner og events jeres virksomhed mulighed for at skabe stærke fortællinger om jeres brand og sætte jer på agendaen i debatten om unges mentale sundhed. De unge vi arbejder med i dag er fremtidens medarbejdere.

MOT og bæredygtighed

Gennem vores arbejde med at styrke unges robusthed, fællesskaber og livskvalitet er vi med til at opfylde flere af FNs verdensmål. Et partnerskab med MOT kan styrke jeres CSR/ESG profil og skabe
purpose for jeres brand blandt både unge, forældre og relevante lokalmiljøer.

Vil din virksomhed også give unge mod?

kontakt os
kontakt os
Billede af Sofie Kruuse
Sofie Kruuse

Partnerskabs- og relationsansvarlig

Ønsker din virksomhed at støtte alle unges trivsel ude i skolerne, på ungdomsuddannelser og i sportsklubber, så vi får modige og empatiske unge mennesker ud i voksenlivet? Så kontakt Sofie, som sidder klar til at undersøge mulighederne sammen med jer.

Skulle du have lyst til at få MOT ud på en skole, en ungdomsuddannelse eller en sportsklub kan du ligeledes kontakte Sofie, der vil sætte dig i kontakt med Nikolaj, som er leder for skoler.

kontakt os
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.