UNO-X

Samarbejdspartner siden
2013
læs mere om vores partner

Situation
Uno-X arbejder for fremtidens mobilitet og har deres eget cykelhold. Vi så et stærkt match i Uno-X’s ønske om at udvikle unge cykeltalenter og MOT’s mission om at skabe modige unge, der har modet til at arbejde sammen som et hold, og inspirere hinanden til at gøre sit bedste. 

Initiativ
Derfor er Uno-X Pro Cycling Team blevet ambassadørhold for MOT og MOT-logoet på deres cykeltøj er en reminder om de værdier, vi deler. Partnerskabet har medført et samarbejde med DCU, Dansk Cykel Union, hvor vi underviser i MOT på deres træningscamp for unge up-coming cykelryttere. 

Resultat
Vores partnerskab har skabt synlighed og givet Uno-X en ekstra dimension til deres CSR-arbejde. MOT-samarbejdet skaber øget PR værdi og bidrager med mening og motivation blandt holdets ryttere.

Personligt føler jeg stærkt for den indsats MOT bidrager med i Danmark, nok fordi jeg kan relatere til at være ung og ikke føle at man passer ind. Derudover ligger MOT’s værdier meget tæt op af mit eget værdisæt, hvilket gør det utrolig nemt at støtte.

May Rytkjær, CMO, Uno-X, Danmark

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.