To unge REMA 1000 medarbejdere
Rema 1000's logo

Rema 1000

Samarbejdspartner siden
2013
læs mere om vores partner

Situation
REMA 1000 er en arbejdsplads for mange unge mennesker, og har derfor en rigtig god indsigt i, hvad de unge kæmper med i deres hverdag og hermed også på deres arbejde. En af de største udfordringer REMA 1000 oplever er elevernes robusthed og ansvarlighed. REMA 1000 ønsker at skabe en større motivation og et større fællesskab blandt de unge, så de kommer stærkere ud på den anden side efter at have haft REMA 1000 som arbejdsplads.

Initiativ
Derfor implementerede vi MOT på REMA 1000's elevuddannelse. Her træner vi nu elevernes mod til at løfte det ansvar, det er at have et job, hvor andre regner med dig. Vi træner deres mod til at smile og til at gå i dialog med hinanden og kunderne. Modet til at se muligheder og måske en dag få sin egen købmand.

Resultat Eleverne har taget konceptet til sig og engagerer sig nu også i fx HEJ-kampagner over for kunderne. REMA har en ekstern partner, der laver undersøgelser om elevuddannelsens kvalitet og her rapporterer de at MOT gang på gang nævnes som noget af det fedeste ved uddannelsen.

Vi støtter MOT, fordi vi har et stærkt værdifællesskab og har en tro på, at vi kan bruge MOT internt i den måde vi bygger kultur på i REMA 1000. Mange unge er forvirrede og usikre og ved ikke altid hvilken retning de skal gå i på de forskellige arenaer de begår sig i. Vi ser et lys og en mulighed gennem MOT for at bygge selvværd og selvtillid, og det vil vi rigtig gerne støtte

Michael Schou, HR direktør REMA 1000

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.