Samarbejdspartnere

MOT´s samarbejdspartnere er uvurderlige aktører i MOT´s arbejde med at udvikle robuste unge, som inkluderer alle! Samarbejdspartnerne har en stor andel i det økonomiske fundament, som skaber mulighederne for at så mange unge kan få MOT på skemaet. Ligeledes er samarbejdspartnerne engagerede sparringspartnere, der står klar med støtte og opbakningen for MOT Danmark.

Hovedsamarbejdspartner
Samarbejdspartnere
Rema 1000

Samarbejdspartner siden

2013

Rema 1000's logo
Rema 1000

Samarbejdspartner siden

2013

Actief Hartmanns

Samarbejdspartner siden

2014

Actief Hartmanns

Samarbejdspartner siden

2014

Donationsgiver

skal din skole også have mod på skemaet?

kontakt os
kontakt os
Billede af Sofie Kruuse

Sofie Kruuse

Partnerskabs- og relationsansvarlig

Ønsker din virksomhed at støtte alle unges trivsel ude i skolerne, på ungdomsuddannelser og i sportsklubber, så vi får modige og empatiske unge mennesker ud i voksenlivet? Så kontakt Sofie, som sidder klar til at undersøge mulighederne sammen med jer.

Skulle du have lyst til at få MOT ud på en skole, en ungdomsuddannelse eller en sportsklub kan du ligeledes kontakte Sofie, der vil sætte dig i kontakt med Nikolaj, som er leder for skolerne.

kontakt os
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.