Donationer

Giv en donationBidrag med en donation og hjælp os med at skabe en generation af modige unge.

Donationer er for virksomheder, der vil støtte med et engangsbeløb, produkter eller serviceydelser, der kan hjælpe os i vores arbejde med at træne flere modige unge.

Donationer kan også ske gennem en medarbejderindsamling fx op mod jul.

Som tak for jeres støtte sender vi jer kvartalsMOD-fortællinger fra de unge, der har MOT på skolerne samt en plakatpakke I kan hænge op i jeres virksomhed. I får naturligvis også jeres logo på vores hjemmeside.

MOT og bæredygtighed


Gennem vores arbejde med at styrke unges robusthed, fællesskaber og livskvalitet er vi med til at opfylde flere af FNs verdensmål. Et partnerskab med MOT kan styrke jeres CRS profil og skabe purpose for jeres brand blandt både unge, forældre og relevante lokalmiljøer.

Vil din virksomhed også give unge mod?

kontakt os
kontakt os
Billede af Sofie Kruuse

Sofie Kruuse

Partnerskabs- og relationsansvarlig

Ønsker din virksomhed at støtte alle unges trivsel ude i skolerne, på ungdomsuddannelser og i sportsklubber, så vi får modige og empatiske unge mennesker ud i voksenlivet? Så kontakt Sofie, som sidder klar til at undersøge mulighederne sammen med jer.

Skulle du have lyst til at få MOT ud på en skole, en ungdomsuddannelse eller en sportsklub kan du ligeledes kontakte Sofie, der vil sætte dig i kontakt med Nikolaj, som er leder for skoler.

kontakt os
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.