Patrick Rønning

Stilling
Bestyrelsesformand
Email
Telefon

Patrick brænder for at skabe rammer for unge, hvor de tør drømme og finde værdien i sig selv og fællesskabet.

Patrick Rønning er en ildsjæl og iværksætter, der i en ung alder er nået langt med Signifly, som han er grundlægger af.

Patrick drømte om at læse medicin da han gik på gymnasiet, men da han efter sin studentereksamen kom ud i det pulserende erhvervsliv, ændrede drømmen sig og Signifly blev til. Signifly er et bureau, der er specialiseret i digital innovation i København , Montréal og Oslo .

Patrick har en bachelorgrad i forretningsadministration og organisationskommunikation og en kandidatgrad i forretningsadministration og organisationskommunikation fra Copenhagen Business School. Han har mange års erfaring med strategisk kommunikation, personaleledelse og netværk. Gennem Signifly har Patrick kørt projekter i alle størrelser - fra idéfasen til en vellykket udførelse og implementering.

Patrick er passioneret omkring MOT og i det hele taget omkring dét, at gøre en forskel. Han har arbejdet tæt sammen med en del af landets gymnasier og brænder for at skabe rammer for unge, hvor de tør drømme og finde værdien i sig selv og fællesskabet.

”Signifly er den frække dreng i klassen, der tør gå veje andre måske ikke tør” siger Patrick og det passer så godt sammen med MOT og mod i det hele taget.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.