Arne Nielsson

Stilling
Bestyrelsesmedlem
Email
Telefon

»Der sker så store forandringer med unge, at man må indse, at den gamle rolle som opdrager ikke længere dur, og så er teknikkerne fra coaching en glimrende måde at fortsætte på. Coaching handler om at lytte og hjælpe på vej. Om at fokusere på de unges potentiale. MOT-coaches kan hjælpe med afklarende spørgsmål, som hjælper den unge til selv at nå frem til nye muligheder og løsninger«

Arne Nielsson er tidligere professionel kanoroer med adskillige verdensmesterskaber, OL-medaljer og imponerende 74 danske mesterskaber under bæltet - en ægte jernmand!

I dag arbejder han med at udvikle - primært erhvervs- og idrætsfolk, som coach, mens han samtidig turnerer landet tyndt som foredragsholder - noget han hele 3 gange er blevet anerkendt som med titlen "årets foredragsholder".

Arne er samtidig forfatter til adskillige coaching bøger - heriblandt 'Din teenager skal coaches, ikke opdrages'. I august 2023 udgiver han sammen med Stina Grøn, MOT's direktør, bogen "LYT til din teenager - sådan styrker du nærværet og tilliden".

Arne arbejder i bestyrelsen som den helt store indpisker, hvor han konstant udfordrer tankegangen hos os alle, og samtidig har fokus rettet mod at sørge for at MOT og MOT-programmet bliver endnu stærkere i fremtiden.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.