Susanne Birgitte Pedersen

Stilling
Bogholder

Susanne er ikke kun MOT's bogholder, men også en trofast støttespiller, der hjælper MOT med at have fokus på de unge.

Er Kontorflids bogholder både internt og eksternt for vores kunder. Susanne har et godt øje for det med bogholderiet og en god gammeldags ordentlighed i sit arbejde, hvilket ligger i hendes mange års erfaring indenfor faget. Hun kan det der med at “rydde skrivebordet”, derfor er hun en super-ressource indenfor alt administration og ad hoc kontorarbejde, som hun løser for vores kunder. Hun ser opgaver som noget der bare skal løses, lige meget om det er at udrede en skattekonto eller indhente forsikringstilbud.

Susanne har tidligere været selvstændig med hendes samlever, så hun ved hvordan vores kunder har det både i gode og dårlige tider. Det giver en god forståelse mellem os og vores kunder, som de færreste kan sætte sig ind i.

Helt privat er hun mor til en stor datter og bor sammen med Kim i Frederikshavn. Hun har tre livlige børnebørn der vælter huset til tider, men når hun endelig får ro, så er det haven der står øverst på listen, hvis altså ikke lige strikketøjet råber højere.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.