Billede af Sofie Kruuse

Sofie Kruuse

Stilling
Partnerskabs- og relationsansvarlig

Sofie drømmer om at få MOT på finansloven og skabe de bedste muligheder for at flere unge kan få glæde af MOT

Sofie er sidste nye skud på MOT-stammen. Pr. 1 september 2022 er Sofie startet i rollen som Partnerskabs- og relationsansvarlig i MOT Danmark og vil varetage eksisterende samarbejdspartnere og finde nye gode samarbejdspartnere der kan hjælpe os med at sikre at flere unge får mod på skemaet. Sofie brænder for unges trivsel og er blandt andet selv uddannet MOT-coach på den første MOT-uddannelse i Danmark. Hun var efterfølgende MOT-coach på N. Kochs Skole i Aarhus inden hun blev underviser på Idrætshøjskolen i Aarhus. Efter ca. 10 år og ca. 3000 højskoleelever er vi så heldige at have lokket Sofie til MOT Danmark og vi glæder os over hendes energi, vilje og passion for arbejdet med de unge mennesker.

Sofie kommer med en baggrund som danser – endda en meget dygtig en af slagsen og vandt danmarksmesterskabet i latinddans og har tidligere deltaget flere gange i ”Vild med Dans”. Så måske har du set hende danse med Lars Christiansen, Gorm Wisweh eller Allan Simonsen.

Sofie drømmer om at få MOT på finansloven og skabe de bedste muligheder for at flere unge kan få glæde af MOT.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.