Sandra Pedersen Nitzsch

Stilling
Administration og koordinering

Sandra brænder for at koordinere og have et struktureret overblik.

Ejer af KontorFlid og PA/EA + bogholder for selvstændige og iværksættere. Sandra har en sans for at visualisere ideer og forretninger generelt – gerne med armbevægelser og farverige tegninger. Hun bruger en energisk, optimistisk og farverig tilgang til de projekter hun går igang med, men styrer også opgaver med hård hånd og systematik når det kræves. Hun elsker at bidrage til at andre vokser og gør sit bedste for at motivere andre ved først at lytte, forstå og visualisere situation, strategier og mål – for derved at komme med input og inspiration til løsninger.

Sandra har også sans for økonomi og tal, derfor er det også hende som definerer regnskabs- og forretningsbehov hos kunderne, men hun bogfører ligeledes og udfører ad hoc kontoropgaver for vores kunder.

Helt privat er hun mor til tre små drenge med fuld fart på og er godt gift med Nicolaj, hvor de nu bor i Strandby efter seks år i Norge. Økologi og mad står hendes hjerte nært ud over familien, men hun elsker også at være ved havet, stranden og tage en morgendukkert i sommerhalvåret.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.