MOT's nye stemme

MOT skal tale til de unge med MOT-coachens stemme

Vi skal tale til de unge, men ikke som de unge. ​​​Vi skal tale et sprog, som skolens eller klubbens ledelse kan genkende. ​​Man skal kunne høre, at vi er det friske pust på skolen eller i klubben. ​Den der er anderledes, energisk og måske lidt rebelsk. Vi skal lyde som vores MOT-coaches, fordi det er den stemme MOT ville have, hvis MOT var en person.

Men MOT er ikke en person og derfor er vi stolte af at have givet MOT en ny og nutidig stemme gennem vores nye hjemmside.

Vi har gennem årtier udviklet et gennemprøvet programmer til unge i aldersspændet 12-25. Vores programmer​ forebygger problemer med mental sundhed, mobning og misbrug hos unge - og det sker uden en eneste løftet pegefinger. ​

I stedet sætter vi mod på skemaet og træner de unge i at have mod til at sige fra, til at hjælpe andre og følge deres drømme. Sådan er vi med til at styrke de unges robusthed og fællesskaber - og det kan ses på trivselsmålingerne. ​

Alt det, MOT kan, viser vi nu med stolthed med denne nye hjemmeside.

Velkommen til og god fornøjelse.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.