Uno X Pro Cycling Team tager MOD med i bjergene i årets Tour De France

UNO-X PRO CYCLING TEAM TAGER SOCIALT ANSVAR OG MOD MED I BJERGENE I ÅRETS TOUR DE FRANCE!

Når topsport og social ansvarlighed forenes, når vi nye højder! Helt op i bjergene i årets Tour De France!  

Hvis du har fulgt med i årets Tour De France så har du sikkert også lagt mærke til at rytterne fra Uno-X Pro Cycling Team kører med MOT-logoet bagpå? Holdet har været stolte MOT-ambassadører fra dag 1 og viser at de støtter op om MOT når de kører med vores logo på bagdelen - det har stor betydning for en NGO som MOT.

Vores mangeårige samarbejde med Uno-X tog afsæt i et ønske om at støtte og opmuntre de kommende generationer til at træffe egne bevidste valg og styrke både den fysiske og mentale sundhed. Et sundere og mere bæredygtigt samfund, består af mennesker, der tør og gør og rytterne fra Uno-X Pro Cycling Team har i den grad vist MOD og at de tør ”prøve” i årets Tour. Men faktisk er samarbejdet med Uno-X Pro Cycling Team mere end et MOT-logo på numsen og fra MOT Danmarks side har vi i en årrække været en fast del af Uno-X og Danmarks Cykle Unions Talent Camp som afholdes i november hvert år. Vi har her mødt de unge ryttere, som på hver deres måde, drømmer om en fremtid som professionelle cykelryttere. For dem og mange andre unge aspiranter rundt i Danmark, som har MOT i skolen, er det en stor ting at se deres forbilleder forene Tour De France og MOT. Det validerer dem og giver dem en styrket tro på, at de kan finde modet til at nå langt, hvis de arbejder for det og holder ved!

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.