Stina Grøn og Arne Nielsson

Stina har udgivet sin første bog – en hjertevarm bog, der tager afsæt i hendes egne oplevelser som mor og som mangeårig leder i MOT Danmark

”Nu skal vi passe på at det ikke bliver sådan, at det eneste der trives, er debatten om mistrivsel. Der må handling bag ordene og debatten.”

Ordene kommer fra vores leder Stina Grøn i en paneldebat i Aftenshowet, hvor Stina var inviteret ind i forbindelse med udgivelsen af hende og tidligere OL-vinder Arne Nielssons nye bog ”Lyt til din teenager”.  For Stina er det en central del af hele debatten, at der skal handling bag ordene. I ”Lyt til din teenager” sætter Arne og Stina netop handlinger bag ordene idet der i bogen findes en række konkrete redskaber til teenageres forældre. ”Lad os træne alle de sjove og givende dele, der skaber langtidsholdbar relation, hvor de unge også gider os, når de bliver voksne”, siger Stina – noget af dette handler om at træne mod, som er det vi gør i MOT Danmark, og som ifølge Stina også er en vigtig faktor i trivselsdebatten. ”Lyt til din teenager” er blevet til på baggrund af nyeste forskning, viden og dokumentation og selvfølgelig med inspiration fra Stina og Arnes egne erfaringer som forældre til teenagere og ikke mindst, for Stinas vedkommende, med stærk inspiration fra MOT. Vi kan på det varmeste anbefale bogen til alle forældre og til alle der arbejder med børn og unge. Der er mange guldkorn at hente! Bogen kan købes i landets boghandlere og lyttes til på streamingtjenester.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.