AGF spillere fortæller hvad MOT er for dem og deler ud af deres erfaring på scenen foran 90 elever fra 7. årgang på Baunehøjsskolen
AGF logo

AGF

Aarhusiansk fodboldklub drevet af vindermentalitet, hårdt arbejde og fællesskab.

mot-Ambassadørhold siden
2017
læs mere om holdet

Igennem en årrække har AGF og MOT haft et samarbejde, som blandt andet har betydet ambassadørbesøg af fodboldsspillere på lokale skoler i Aarhus og en MOT-Festival på Ceres Park, men nu har MOT og AGF har skruet op for samarbejdet. Blandt andet med udnævnelsen af fire nye MOT-ambassadører; Sigurd Haugen og Thomas Kristensen fra AGF’s herrehold. Og Tina Fremo og Cecilie Johansen fra AGF Kvindefodbold, der allerede har været på besøg på en århusiansk skole. Derudover vender MOT-Fodbold-Festivallen tilbage på Ceres Park d. 14. maj 2023 til kampen mod Fc Nordsjælland. Her vil der være en masse MOT-larm i Fanzonen og under kampen. Gennem hele 2023 vil AGF deltage i forskellige MOT-arrangementer på skolerne i Aarhus.

AGF spillere besøger skoler og holder foredrag

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.