Thor Bendix Madsen, triatlet

Thor Bendix Madsen

erhverv
Triatlet
Mot ambassadør siden
2021
Sociale medier

Selvom Thor kun er 22 år, har han allerede opnået store resultater som elite triatlet - han er fx nuværende Danmarksmester i triatlon.

Thor er den sejeste jernmand! I 2020 vandt han danmarksmesterskabet i halv-iron man, samt danmarksmesterskabet i triatlon. Han træner dagligt sammen med sin søster, Sif, der også er triatlet og MOT-ambassadør.

Hver eneste dag forsætter de, sammen,  med at forfølge deres drømme samtidig med, at de også skal jonglere skole, arbejde, familie og venner.

Thor og Sif har gennem deres ungdom oplevet at det kan være svært at finde tid til at pleje venskaber og at de som elitesportsudøvere har måttet fravælge familiearrangementer, fester mm. Det kan være svært for mange at forstå, men for Thor og Sif handler det ikke om et fravalg. Man får nemlig også en masse gode ting med sig ved at træne og konkurrere på så højt et plan. For dem er det vigtigt at fokus ikke er på at man at giver afkald på ting. Sporten skal være en del af ens livsstil, den person man er, og den person man gerne vil blive – det handler om at stå ved sig selv og mærke efter.

I MOT Danmark er vi superglade for at have Thor og Sif med på ambassadør-holdet og glæder os til at følge dem i deres kamp for at nå drømmen om VM og OL.

For mig består en normal uge af 30 timers træning. Disse timer er fordelt ud på 30 km svømning, 500-600 km cykling, 80-90km løb og 2 gange styrketræning.

Thor Bendix Madsen

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.