Sophia Nohr, musiker og MOT-ambassadør

Sophia Nohr

erhverv
Musiker
Mot ambassadør siden
2016
Sociale medier

Sophia Nohr er musiker og har MOT i hjertet! Sophia blev kendt i 2015 da hun deltog i DR´s X-Factor, hvor hun blev kendt for sin karakteristiske stemme, men også hendes åbenhjertelige væremåde. Sophia deltog også i Dansk Melodi Grand Prix med den smukke sang "Blue Horizon".

Sophia har en lidenskab for unge og musik, hvorigennem hun gør en stor forskel. Hun arbejder med unge til dagligt og har en stærk passion for unge, der er anbragt uden for hjemmet.

Sophia fortæller gerne sin egen historie, som har budt på udfordringer, som mange unge kan spejle sig i. Hun er en ildsjæl, der i den grad har mod til at leve, mod til at vise omsorg og mod til at sige nej. Sophia har en kandidatuddannelse i sociale interventionsstudier fra universitetet og skrev afhandling om MOT. Hun har en drøm om at kombinere sin faglige og kunstneriske passion i arbejdet med unge og hun er allerede godt i gang! Vi er stolte af at have Sophia som MOT-ambassadør.

Sophia Nohr

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.