MOT-ambassadør Peter Gade

Peter Gade

erhverv
Tidligere Bademintonspiller
Mot ambassadør siden
2013
Sociale medier

#Badmintonlegende. Tidligere verdensetter, 5 gange europæisk mester og MOT-ambassadør!

Peter Gade var MOT Danmarks første MOT-ambassadør og vi er stolte af at han fortsat er med os og alle de unge.

Da Peter Gade lagde ketsjeren på hylden ved at slå Verdensmesteren Lin Dan i en opvisningskamp 27. december 2012 var det en æra i dansk badminton, der sluttede.

Peter har, siden han brød igennem i 1993, været uafbrudt i verdenstoppen med en lang række europamesterskaber og VM-medaljer, samt vinder af samtlige større turneringer, bl.a. All England i 1999.

Peter har med sin cool og uspolerede facon vundet mange sportshjerter og står som en af de allerstørste nogensinde inden for badminton.

Han er oprigtig og inspirerende, når han fortæller om sin vej til toppen, som har budt på forhindringer såvel som successer.

Peter er en værdig og modig MOT-ambassadør.

Kig op indimellem og se de mennesker omkring dig! Hvis du kun kigger ned i en iPhone eller kun har fokus på dig selv, ser du ikke de mennesker omkring dig!

Peter Gade

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.