MOT-ambassadør Mathilde Falch med sin guitar

Mathilde Falch

erhverv
Musiker
Mot ambassadør siden
2014
Sociale medier

Mathilde Falch er sangerinde og sangskriver. Hun brænder for at gøre en forskel for børn og unge.

Som 16-årig udvikler Mathilde en spiseforstyrrelse, der er så alvorlig, at hun bliver indlagt på psykiatrisk hospital i seks måneder. Da hun udskrives, flytter hun i egen lejlighed i Vordingborg med sin guitar og sit keyboard. Fyldt med ny livslyst begynder hun at dele sine følelser og tanker i sange, der på ingen måde lægger fingre imellem. Det mod, Mathilde fandt frem, har været essentielt for hendes liv fremadrettet. I dag er hun mor til Leo, gift med Jesper og skriver musik, som bliver rost af anmeldere og fans. MOT Danmark er Mathilde's største fan!  

Mathildes åbne og ærlige væremåde smitter! Hun kan tale om det svære, uden at blive et offer, men derimod en person, der har mod til at leve! Hendes kærlige og kreative væsen er en gave, for alle der møder hende og vi er umådelig stolte af at have hende som MOT-ambassadør!

Pressefotos.dk / Bo Kornum

Jeg ved, jeg kan have rollen som én, de unge kan identificere sig med, og som én de føler sig forstået af. Den rolle tager jeg vildt seriøst!

Mathilde Falch

Mathilde Falch: Planken ud!

Mathilde Falch: Legesyg

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.