Martin Buster

erhverv
Musiker
Mot ambassadør siden
2019
Sociale medier

Martin Buster er alt det man ønsker en singer/songwriter skal være, men også mere til. Han skubber genren til nye steder hvor man ikke vidste at den var på vej hen og han gør det med en ærlighed og oprigtighed i hans stemme og tekster. Med et naturligt flair for gode melodier som danser i et spil af bløde synths og guitareffekter, vækker han hos sine lyttere de minder og følelser som vi alle i dagligdagen går og undertrykker.

Martin Buster er musiker og har et hjerte af guld. Han synger helt fantastisk, skriver sine egne sange og så leverer han sangene med en helt unik personlig gennemslagskraft. Martins sange er vedkommende og handler om noget, vi alle kan spejle os i.

I MOT så vi ham første gang optræde til vores MOT-festival 2019, og så var vi solgt! Siden har Martin optrådt både på ambassadørbesøg på skoler og på ILD.

Til daglig er Martin elev på Aalborg Musikkonservatorium og for nylig fik han sin første bestyrelsespost i musikernes fagforening, Dansk Musikerforbund. Vi er stolte af at have Martin på holdet i MOT!


Martin Buster på MOT-festival i 2019

Martin Buster

Martin Buster: "Shitty Tradition"!

Martin Buster: "One Last Breath"

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.