MOT-ambassadør Lars Sander Matjeka iklædt MOT t-shirt. Står på Metalskolen i Slangerup.

Lars Sander Matjeka

erhverv
Selvstændig erhvervsdrivende
Mot ambassadør siden
2022
Sociale medier

MOT-ambassadør, Lars Sander Matjeka, lever efter værdierne: Ro, Glæde, Sandhed, Udvikling, Kærlighed.

Lars Sander Matjeka har siden sit første lederjob som 21-årig fyldt værdifulde erfaringer i rygsækken, og har en klar holdning til, hvordan både virksomheder og ledere må agere i fremtiden, for at have en berettigelse. Bl.a. mener han, at ledere må sige "fuck frygten", at vi skal evne at kombinere det kyniske med det kærlige, at mod og sårbarhed er vigtigt i erhvervslivet, at vi skal være interesserede frem for interessante og at fællesskabet er vigtigt for enhver virksomhed, som gerne vil tjene penge.

På Lars Sander Matjekas skrivebord står en ‘folde ud-ramme' i metal. Den kan rumme to stykker papir, som begge er synlige, når rammen bliver åbnet. På begge papirer har han skrevet noget, der betyder noget for ham, og som han ofte vender tilbage til, når han fortæller om sit arbejdsliv – og livet generelt. På den ene side står de værdier, han lever efter: Ro, Glæde, Sandhed, Udvikling, Kærlighed. På den anden side har han skrevet det spørgsmål, han ofte stiller sig selv, når han er i tvivl eller tøver: ‘Hvad ville du gøre, hvis du ikke var bange?’

Når Lars taler så lytter man og Lars er i sandhed en kæmpe inspiration for dem han taler for eller er omkring. Lars forstår at tænde lyset i øjenene på folk og vi er stolte af at have ham med på MOT's ambassadørhold.

Hvad ville du gøre, hvis du ikke var bange?

Lars Sander Matjeka

Lars Sander Matjeka på scenen. Holder oplæg om mod.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.