Kristian Jersing i MOT t-shirt står udenfor.

Kristian Jersing

erhverv
Eventyrer, ekspeditionsleder, vildmarksture
Mot ambassadør siden
2018
Sociale medier

Hvad er det mærkeligste, du har spist? Jeg har engang drukket tis på et vildmarkskursus i Sydengland. Men det var mere for at prøve tingene til ekstremer. Jeg har også ædt insekter og alt muligt, men det mærkeligste jeg har spist, er et egern.

Kristian er eventyrer og vildmarksmand! Han forstår at udleve MOTs værdi: mod til at leve. Han drømmer om, at være så meget som muligt ude i det fri og det er han! Han overnatter udendørs i al slags vejr! Kristian har rejst verden rundt og haft en lang række ekspeditioner og ture til unikke steder. Selv udtaler han, at Kodiak Island (ø ud for Alaskas kyst) er favoritstedet. Ved flere foredrag i MOT regi, fortæller Kristian om mødet med den berygtede Kodiak bjørn og det er et foredrag, man husker!

Kristian fortæller gerne om hans passion og forstår at begejstre og smitte med sine oplevelser. Han bidrager til MOT på mange måder og vi sætter stor pris på hans engagement.

Han er vores mand i (vild)marken og vi er stolte af at have ham som MOT-ambassadør!


Hvordan kommer jeg afsted? Tag en bog eller en kalender. Sæt en dato og fortæl det til 100 mennesker. Så er du flyvende.

Kristian Jersing

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.