MOT-ambassadør Jonathan Richter

Jonathan Richter

erhverv
Tidl. prof. fodboldspiller, forfatter og TV-personlighed.
Mot ambassadør siden
2021
Sociale medier

Jonathan har i allerhøjeste grad haft MOD til at leve. I dag er Jonathan et kæmpe forbillede og arbejder til dagligt med at inspirere og udvikle unge i København.

Jonathan er tidligere professionel fodboldspiller i fra Brøndby If og FC Nordsjælland.

I 2009 blev han, under en træningskamp i Hvidovre, ramt af et lyn - en episode der fra den ene dag til den anden, vendte op og ned på hans tilværelse.

Ulykken kostede Jonathan et amputeret underben, et langt forløb i koma og et endnu længere forløb med genoptræning. Et livsforløb som han har skrevet om i bogen Ramt Af Lynet.

Jonathan har i allerhøjeste grad haft MOD til at leve. Da alting så sort ud, og tilværelsen var svær, valgte han - med hjælp fra blandt andre BS Christiansen - at se positivt på livet og tilværelsen.

I dag er Jonathan er kæmpe forbillede for mange mennesker, og arbejder til dagligt med at inspirere og udvikle unge i København.

Samtidig er han ambassadør for organisationen FANT (Football for a new tomorrow), der arbejder for at skabe bedre livsvilkår for børn og unge i udviklingslande.

Jonathan er en fantastisk positiv ildsjæl, der i allerhøjeste grad brænder for at hjælpe og inspirere folk omkring ham - vi er stolte over at kunne kalde ham MOT-ambassadør!!

Da jeg fik amputeret mit venstre underben og måtte afslutte min karriere meget pludseligt - der røg jeg ned i et sort hul. Fra hospitalssengen kiggede jeg over på min familie og heldigvis så de stadig bare MIG!

Jonathan Richter

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.