MOT-ammbassadør Jon besøger Katrinebjergskolen i Aarhus

Jon Daniel Edlund

erhverv
Influencer
Mot ambassadør siden
2019
Sociale medier

Jon Daniel Edlund eller "Jon fra Bagedysten", som han også er kendt for, er noget af et livsstykke!  Jon er meget mere og andet end en kyndig bager. Han har så meget udstråling, passion og mod på livet, at han smitter alle med sit smil og gode humør. Han brænder for at gøre en forskel for unge og det er præcis dét, han gør gennem MOT! Jon har drømme, som han forfølger, han har udfordringer med sig i sin “rygsæk”, som han tackler og så er han gavmild med sin personlighed og ærlighed! En sand rollemodel.

Jon er aldrig bleg for at bidrage til MOT Danmark. Han møder de unge, sender videoer, deltager som MOT Festivallens Bagedyst dommer - ja, han har i den grad mod til at kaste sig ud i livet!

Jon er aktiv influencer på Instagram og vi elsker at følge ham! Han er i den grad en rollemodel og vi er glade og stolte af at have ham som MOT-ambassadør!

Fastelavnsboller er simpelthen så sygt nice, at vi burde ændre navnet til “helårsboller”!!! I could eat this erryday!

Jon Daniel Edlund

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.