Jesper Nøddesbo, MOT-ambassadør og tidligere håndboldspiller. Skolebesøg på Låsby skole

Jesper Nøddesbo

erhverv
Tidligere professionel håndboldspiller
Mot ambassadør siden
2019
Sociale medier

Da vi spurgte de unge om hvilken håndboldspiller de helst så som MOT- ambassadør, svarede alle næsten uden undtagelse: Jesper Nøddesbo!

Jesper Nøddesbo er tidligere professionel håndboldspiller - én af danmarks allerstørste håndboldnavne gennem tiderne!

Håndboldmæssigt har han brilleret med en lang glorværdig karriere med bl.a. 10 år i FC Barcelona og 223 kampe på det danske landshold. Han har vundet OL guld, EM guld og Champions League. Men også menneskeligt er Jesper en ener. Han har de seneste år opnået en nærmest kult-lignende status og folk lytter når han taler.

I dag har Jesper Nøddesbo lagt håndbolden på hylden og har blandt andet skrevet bogen "Yes Man - Min jagt på succes i tophåndbold", som er hans ærlige og nærværende historie om at skabe plads til sig selv i international tophåndbold, når man samtidig slås med en grundlæggende usikkerhed og tvivl på sig selv. Den er fyldt med anekdoter og oplevelser fra karrieren. Herudover har Jesper været vært for Danmarksindsamlingen, deltaget i "Hvem holder Masken" og "Gennem Grand Canyon" hvor han sejlede sammen med MOT-ambassadør Anne-Marie Rindom.

Da vi spurgte de unge om hvilken håndboldspiller de helst så som MOT- ambassadør, svarede alle næsten uden undtagelse: Jesper Nøddesbo! Så vi stolte af at Jesper er MOT-ambassadør og støtter op om MOT Danmark.

Usikkerheden er med til at få mig til at arbejde ekstra. Og det er afgørende, for det er én ting at nå toppen, det er en anden ting at bide sig fast. Havde jeg ikke haft usikkerheden, havde jeg ikke tvivlet på, om jeg var god nok, og jeg havde ikke trænet det ekstra. Usikkerheden kan også være en styrke, men det handler om at kunne dosere den.”

Jesper Nøddesbo

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.