Aske og Malene i MOT T-shirts med deres Tandemcykel
MOT Danmark

Aske og Malene - Endnu et eventyr!

erhverv
Bikepackere og eventyrere
Mot ambassadør siden
2023
Sociale medier

I april kastede de sig ud i endnu et vildt eventyr, da de satte kurs fra Aarhusmod Australien på tandemcykel.

Aske og Malene er unge projektmagere, der altid sætter eventyret i første række. Med drømmen om at opleve verden og lade sig udfordre, kaster de sig ud i det ene eventyrsprojekt efter det andet. De har blandt andet ombygget en kassevogn til van og rejst de sydeuropæiske landeveje tynde i den, klatret på adskillige stejle bjergsider, renoveret en autocamper og boet i den som rullende nomader og genopbygget en nedbrændt bjælkehytte på det grønlandske vinterfjeld.

I april kastede de sig ud i endnu et vildt eventyr, da de satte kurs fra Aarhusmod Australien på tandemcykel.  Ved at cykle ud i verden med flere tusinde kilometer i vente, træder de ud af deres komfortzone og ind i en omfavnende uvished - og dét kræver mod. Mod til at vælge fra, sige ‘farvel’ og gå glip, men også mod til at møde, drømme og leve.

Med deres projekter vil Aske og Malene gerne vise, at modet til at træffealternative valg og kaste sig ud i vilde projekter ikke er for de få. Det bor i og kalder forskelligt på os alle, men det handler om at give det plads.  

At cykle ud i verden kræver mod til at vælge fra, sige ‘farvel’ og gå glip, men også mod til at møde, drømme og leve.

Aske og Malene - Endnu et eventyr!

Endnu Et Eventyr på Grønland!

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.