MOT-ambassadør Emma Østergård står på toppen af et bjerg i rød jakke.
Jakob Urth / Urth Adventures

Emma Østergaard

erhverv
Bjergbestiger og eventyrer
Mot ambassadør siden
2023
Sociale medier

Emma er en ung aarhusiansk kvinde på 25 år der i den grad er gået all in på sin drøm. Emma's Everest er et Girlpowerproject og Emma brænder i den grad for at inspirere, motivere og vise hvor stærke kvinder er - også i bjergene.

I foråret 2023 når Emma toppen af Mount Everest, og gør det som Danmarks yngste kvinde. Emma er forelsket i magien og udfordringen, som bjergbestigningen giver hende. Men projektet er dét ekstra. Det videregiver drive og passion. Det giver en mulighed for afspejling. Og, det er inkluderende.

At bestige Mount Everest er Emmas ultimative drøm og hendes projekt er helt unikt. En drøm der kræver selvstændighed og et kæmpe drive og ikke mindst mod til at finde vejen. Emma tilbyder stærke værdier fra en ung, energisk og selvstændig kvinde som vi er meget stolte over at have med på MOT-ambassadørholdet.

Emma, vi hepper på dig hele vejen til toppen af Mount Everest...og tilbage igen! 

Jakob Urth / Urth Adventures

Bjergbestigning og de hvide majestætiske giganter, giver mig vidunderlige oplevelser. Bjergbestigning er eventyr!

Emma Østergaard

Jakob Urth / Urth Adventures

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.