Emma Lund er verdensmester i paracykling og ambassadør for MOT-Danmark, som står bag Danmarks største trænings- og trivselsprogram

Emma Lund

erhverv
Paracykelrytter
Mot ambassadør siden
Februar 2024
Sociale medier

Emma Lund er verdensmester i paracyling og så er hun også MOT-ambassadør. Det er første gang Emma bliver ambassadør for en ngo, og ifølge hende selv, kunne hun ikke forestille sig et bedre match.

Emma Lund er 26 år og dyrker paracykling på fuld tid. I 2023 blev hun verdensmester i paracykling, i januar 2024 modtog hun Kulturministrerens parasportspris, og i april 2024 blev hun hædret med landets største handicappris, Helene Elsass Prisen.

Lige nu træner Emma til PL 2024 i Paris til sommer, og så har hun også sagt ja til at være MOT-ambassadør.

Det er første gang Emma bliver ambassadør for en ngo, og ifølge hende selv kunne hun ikke forestille sig et bedre match. Emma ville ønske, hun selv havde haft MOT på skoleskemaet, da hun gik i skole, og det forstår man godt, når man hører Emmas personlige historie.

Vi er mega stolte over at have Emma med på ambassadør-holdet, og vi hepper på hende hele vejen til og under PL - og i det hele taget. Vi synes nemlig, Emma er verdens sejeste.

Når Emma holder oplæg på MOT-skoler, er der rift om verdensmesterens autograf.

Hold op med at se dig selv som en begrænsning, men se dig selv som en mulighed!

Emma Lund

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.