Emilie Beckmann svømmer og MOT-ambassadør

Emilie Beckmann

erhverv
Svømmer
Mot ambassadør siden
2020
Sociale medier

Danmarks svømmedarling og sejeste OL-svømmer hedder Emilie beckmann og Hun har trænet benhårdt for at udleve sine drøm!

Emilie Beckmann er en dansk svømmer. Hun fik sit store internationale gennembrud, da hun ved EM i kortbanesvømning 2017 i København vandt fire medaljer. Udover svømningen studerer hun statskundskab på Københavns Universitet.

Det er et fåtal som ved, hvad de vil med deres liv allerede fra barnsben. Endnu færre, som har modet til at sætte alt ind for at forfølge denne barndomsdrøm. Og de færreste, som rent faktisk lykkes med det. Men Emilie har vilje af stål og en urokkelig tro på sig selv:

”Jeg vil gå gennem ild og vand for at udleve min barnedrøm - og jeg tror på mig selv”, siger Emilie.

Emilie har mod til at leve og ved, at mod til at sige nej er nødvendigt for at hun kan udleve sin drøm. Helt MOT’sk siger hun, at når hun siger nej til noget, så siger hun ja til sin drøm og det liv, hun ønsker at skabe for sig selv. Ligeledes er mod til omsorg utrolig vigtigt for Emilie for at hun mærker, at det er det hele værd! At glædes på andres vegne og fortælle at de gør det godt, men også at modtage et ”godmorgen solstråle” fra sin træner, er omsorg i Emilies verden.

Emilie er en rollemodel for os alle og vi er stolte af at have hende med på MOT-holdet!

Hvis jeg tager de her træningsbriller på, så ser jeg bunden præcis på samme måde når jeg er presset, som jeg gør til træning!

Emilie Beckmann

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.