MOT-ambassadør Casper Sobczyk viser sin lækre forret med laks

Casper Sobczyk

erhverv
Kok, TV-kok og kogebogsforfatter.
Mot ambassadør siden
2022
Sociale medier

Casper har ADHD, opfandt "Smørbøffen" og så ejer han Restaurant Capa, hvor han blandt andet står bag sjællands bedste bøfsandwich!

Casper er en passioneret kok, der altid går forrest med høj energi og højt humør. Han er kendt som TV-kok på blandt andet Go’ morgen og Go’ aften Danmark, og gik i 2018 viralt med hans lækre ’smørbøf’ der i dag har over 150 mio. afspilninger på de sociale medier.

Casper har siden hans første job på en lokal restaurant som 12-årig, ikke set sig tilbage, og har konstant søgt nye måder et udforske madens verden. Om det har været som deltager på Danmarks kokkelandshold, som køkkenchef på nogle af Sjællands mest prestigefyldte madsteder eller som kogebogsforfatter til bogen ’Vintermad’, så er det altid fart over feltet og et fokus på glæden ved madens verden.

Caspers altid smittende humør og energi er fantastisk at opleve, og han er i høj grad en rollemodel for os alle!

VÆr jer selv! Vær ligeglade med hvad andre tænker. Jeg går tit ned og handler blandt voksne mennesker iført elsa-kjole. Det gør min datter glad!

Casper Sobczyk

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.