Anne-Marie Rindom

erhverv
Sejler
Mot ambassadør siden
2022
Sociale medier

Anne-Marie Rindom hører til blandt verdens absolut bedste ILCA 6-sejlere. Igen og igen har hun markeret sig helt i front ved de største internationale events. I 2021 lykkedes hun med det ultimative mål - at sejlet guldet hjem - under OL i Japan 2021, og senest vandt hun VM-guld i Texas i 2022.

Anne-Marie Rindom sejlede for første gang alene på havet som 7 årig og siden har hun elsket at sejle.

Hun er en af Danmarks mest vindende atleter indenfor sejlsport og har vundet EM, VM og ikke mindst OL-guld. Herudover blev hun i 2019 kåret som verdens bedste sejler som den første dansker nogensinde og nu er Anne-Marie Rindom også MOT-ambassadør.

Udover træningen på vandet arbejder Anne-Marie også mentalt for at blive en bedre sejler. For hende er mod en grundværdi – både som sejler og som person. Mod skal der til for at kunne tage de valg som er vigtige for én selv og for Anne-Marie handler det både om store valg og om de valg hun tager på vandet.

Anne-Marie drømmer om at deltage i endnu et OL for Danmark – vi hepper på dig hele vejen!!

en af mine allervigtigste værdier både som sejler og som person er mod!

Anne-Marie Rindom

Anne-Marie Rindom fortæller om MOD som grundværdi og hvorfor hun er blevet MOT-ambassadør!

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.