Sofie Kromann

Stilling
Skoleansvarlig Sjælland og fundraiser

"Når man taler om de unge som ofre i systemet, fremstår de let som skrøbelige, og så glemmer man, at der faktisk også er meget, de unge selv kan gøre, for at få det bedre"

Sofie lærte MOT at kende, da hun på psykologistudiet valgte at skrive om MOT i sit kandidatspeciale. Sofie har sidenhen været i Oslo og arbejde med digital dannelse i forhold til unges trivsel, og har erfaring med terapeutsamtaler med unge, hvor hun arbejder metakognitivt hos Mind.cph en dag om ugen.

Alle der møder Sofie bliver mødt med en naturlig, smilende og oprigtig nysgerrighed, der bygger relationer. Hun har en Pippi-tilgang til udfordringer, som også kom i spil, da hun sammen med Stina talte om at varetage rollen som skoleansvarlig: "Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt finde ud af!" var Sofies tilgang til det nye og ukendte. Hun ikke bare ved meget om mod, hun er modig.

Ud over at varetage de sjællandske skoler er Sofie en kyndig fundraiser og hun har også en vigtig rolle i MOT's effektmåling og empiri.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.