Billede af Nikolaj eskelund

Nikolaj Eskelund

Stilling
Leder for skoleteamet og MOT's ambassadører.

En MOT-ambassadør er en rollemodel der ønsker at støtte vores arbejde i MOT. En rollemodel kan være mere eller mindre kendt – det er ikke kendisfaktor de unge inspireres af, men derimod passionen for det vores ambassadør laver.

Nikolaj er leder for MOT’s skoleteam og ambassadørerne.

Han har i en årrække arbejdet i udskolingen som lærer og MOT-coach på Katrinebjergskolen i Aarhus og det var her drømmen om at arbejde endnu mere med MOT spirede. Privat elsker han at lave mad og har en stor forkærlighed for italiensk mad – særligt pizzaen som Nikolaj kan nørde flere dage FØR den spises ;-).

Nikolaj er kreativ, mulighedsfokuseret og utrolig empatisk i sin tilgang til vores MOT-ambassadører. Han sætter MOT’s integritet højt og ønsker at tage vare på vores frivillige MOT-ambassadører samtidigt med at der skabes flere og bedre ambassadørbesøg for vores unge på skolerne. Nikolaj er et stort konkurrencemenneske og ønsker hvert år at øge antallet af ambassadørbesøg på skolerne fordi han ved at vores gode MOT-ambassadører er en stor inspiration for de unge.

Han elsker at besøge skoler – både ”sine egne” skoler og nye potentielle skoler, der ønsker at få MOD på skemaet. Nikolaj har en særlig kombination af kreativitet og struktur, som skaber overblik og ro for alle, han arbejder sammen med.

Nikolajs tanker om en MOT-ambassadør:

En MOT-ambassadør er en rollemodel der ønsker at støtte vores arbejde i MOT. En rollemodel kan være mere eller mindre kendt – det er ikke kendisfaktor de unge inspireres af, men derimod passionen for det vores ambassadør laver. Man inspireres forskelligt… Derfor ønsker jeg hele tiden at udvide antallet af nye (..og forskellige) ambassadører som frivilligt ønsker at støtte MOT.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.